Taekwondo klub Marjan iz Splita se trudi i u ovim teškim vremenima ostati na razini, kako prema svom članstvu tako i u radu s vrhunskim sportašima. Aktualne mjere fizičkog distanciranja za sve nas predstavljaju sasvim novo iskustvo. U okvirima novonastale situacije, redovito prakticiranje fizičkih aktivnosti za sve članove Taekwondo kluba Marjan tako iziskuje prilagodbu, a istovremeno predstavlja izazov. Kako bi ispoštovali mjere, u isto vrijeme održavali stečenu formu, brzo su se prilagodili.

Europski prvak, ujedno i predstavnik Hrvatske Taekwondo reprezentacije na OI u Tokiju, naš Toni Kanaet, potrudio se približiti svoju trening rutinu, koju i sami možete primijeniti kod kuće.

Donosimo link na video s YouTube kanala Taekwondo kluba Marjan

Toni Kanaet se plasirao na Olimpijske igre u kategoriji do 80 kilograma i prvi je muškarac koji se u ovom sportu plasirao direktno kao jedan od šest najboljih na olimpijskim rang listama.

Važno je napomenuti kako je ovo uistinu veliki rezultat Tonija Kanaeta jer u muškoj kategoriji do 80 kilograma ni Kina niti Koreja nemaju predstavnika, a Hrvatska ima. Naravno, ambicioznom Toniju nije dovoljno što će nastupiti na OI već se nada i medalji.  Uz Tonija čitav je tim ljudi: treneri Toni Tomas, Veljko Laura i Marko Novak, a rehabilitaciju od ozljeda vodili su doktor Ante Bandalović i fizioterapeut Ivo Babić.

Nakon sestara Zaninović u Londonu i Riju, Taekwondo klub Marjan će treći put uzastopno imati minimalno dvoje predstavnika na olimpijskim igrama jer je uz Tonija i Matea Jelić osigurala svoj nastup na OI u Tokiju.

Ostanite nam ustrajni i zdravi i trenirajte doma- poručuju iz Taekwondo kluba Marjan.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime