OBRTNICI SDŽ ZA STRADALE U POTRESU: Ceh ugostitelja kuha u Petrinji

Ova ekipa velikog srca planira kuhati i sutra i na taj način barem malo olakšati tugu i patnju tamošnjeg stanovništva


Obrtnička komora SDŽ osigurala je namirnice, a predsjednik Ceha ugostitelja Stjepan Slišković okupio renomiranu ekipu kuhara i uputio se jučer u potresom pogođenu Petrinju.


Uz pomoć Antuna Niševića i Ivana Katića organiziran je cjelokupan tim ljudi koji u šatoru na glavnom trgu kuha i distribuira hranu potrebitima. Današnji ručak već je podijeljen, a za večeru se priprema gotovo 3000 porcija graha. Ova ekipa velikog srca planira kuhati i sutra i na taj način barem malo olakšati tugu i patnju tamošnjeg stanovništva.

Ova priča dio je šire humanitarne akcije Hrvatske obrtničke komore pokrenute prije dva dana pod geslom ‘Obrtnici za stradale od potresa’. Predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec odmah je s kolegama obrtnicima posjetio stradalo područje, a po primitku prvih informacija o potrebama s terena donirano je 50 agregata za struju.

Obrtnici iz cijele Hrvatske, kao i kolege obrtnici iz drugih zemalja pokazali su ogroman interes za pomoć stradalim područjima pa je otvoren i poseban račun za donacije.Moja reakcija na članak je...
Vau
20
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime