Splitski hokejaši osvojili treće mjesto na Kupu Republike Hrvatske

Splićani su prvu utakmicu okrunili pobjedom protiv HK Jedinstvo s rezultatom 4:3

Splitski hokejaši su u nedjelju ujutro otputovali u grad Zelinu na Kup Republike Hrvatske u dvoranskom hokeju.


Iako je momčad dosta uigranija nego prošle sezone, hokej su počeli trenirati u kasnim dvadesetima, pa su njihovi rivali iz Zagreba u prednosti s više od 20 godina treniranja. To nikako nije bio problem za hokejskog trenera iz Splita, Luku Androju, koji je trenirajući splitske Spartance u nezavidnim uvjetima, po kiši, buri i suncu u dvije godine spremio mončad da pokori zagrebačku velesilu.

Splićani su prvu utakmicu okrunili pobjedom protiv HK Jedinstvo s rezultatom 4:3. Posebno se istaknuo igrač i trener mlađih generacija Marko Stojanović. Hokejaški klub Jedinstvo je poznat po fair payu i kvalitetnoj igri, a to su prepoznali i splitski hokejaši koji su se s njima razišli u prijateljskim odnosima.

U polufinalu su ispali protiv hokejaša Zeline koji su ih uvjerljivo pobijedili.

Isti dan, 17. prosinca u popodnevnim satima napustili su Zelinu i zaputili se natrag u Split. Nenaspavani i umorni, no bogatiji iskustvom pobjede koje im je potvrdilo da se trud i zalaganje uvijek isplate.

Splitski hokejaši se optimistično nastavljaju pripremati za prvenstvo RH, zadivljeni koliku razliku može napraviti tek jedan dan.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0