Splitski HDZ slavi 31. godišnjicu: “Povjerenje koje imamo kako bi predvodili naš narod kroz sve nedaće je posebna čast i najveća odgovornost”

Hrvatska demokratska zajednica 6. siječnja 2021., na blagdan Sveta tri kralja, obilježava 31 godinu djelovanja na području grada Splita


Utemeljitelji stranke su se prije više od tri desetljeća, pod budnim okom aparata tadašnje države, okupili u hotelu Marjan i izabrali svoje prvo vodstvo. Uz duboku zahvalnost prema svim utemeljiteljima HDZ-a u Splitu, a u skladu s epidemiološkim stanjem i važećim mjerama, izaslanstva Gradskog odbora HDZ-a Split predvođenog predsjednikom Vicom Mihanovićem i Zajednice utemeljitelja HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije predvođene predsjednikom Ivicom Tafrom danas su odala počast prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu pred spomenikom na splitskoj Rivi. Također, na groblju Lovrinac prisjetili su se i zahvalili predsjednicima splitskog HDZ-a koji više nisu s nama – dr. Zvonimiru Markoviću, Anđelku Gabriću i Zvonimiru Puljiću.


“Ponosan sam na sve okupljene, kao i one koji danas nisu s nama, koji su se odazvali pozivu prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana i osnovali HDZ u našem gradu kao i na sve hrvatske branitelje zahvaljujući čijoj žrtvi danas imamo svoju slobodnu i neovisnu domovinu Hrvatsku.

Tada smo, kao i danas, pokazali kako se Hrvatska vodi u najtežim i najizazovnijim vremenima. Zajedništvo i jedinstvo koje je sve krasilo tada posebno je potrebno danas kad se Hrvatska susreće s novim teškim izazovima, a povjerenje koje imamo kako bi predvodili naš narod kroz sve nedaće je posebna čast i najveća odgovornost”, naglasio je predsjednik HDZ-a Split Vice Mihanović.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
1
Hmmm
3
Plač
0
Grrr
15
Molim?
5

3 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime