Martin Pauk je mladi splitski gradski vijećnik koji je stolicu dobio na listi MOST-a, a potom se razišao s njima i svoju reputaciju gradi u stranci Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića – Neovisni za Hrvatsku. Navedeni je također nedavno zaposlen i u državnom Hidrografskom institutu, a za brojne medije je naglasio kako se zasigurno nije “uhljebio” na tom mjestu već je došao po raspisanom natječaju na koji se jedini prijavio. Pauk je poznat i zbog svog druženja s televizijskim voditeljem Velimirom Bujancem.

Pauk je iskoristio događaje u gradu pod Marjanom kako bi nastavio sa svojim političkim programom pa je poručio vaterpolistima Crvene Zvezde koji su napadnuti na Rivi da pričaju svojim sunarodnjacima kakvo je more u ‘februaru’. To je izazvalo zgražanje šire javnosti pa je Pauk svoj status na Facebooku sakrio od javnosti, vjerojatno ne zato jer se ne ponosi širenjem viceva starijih od sebe samog već zbog komentara koji se nisu slagali s njegovom pomno postavljenom tezom.

Danas je objavio još jedan status u kojem piše kako tek dolazi vrijeme za njega i njegove Facebook prijatelje koji su mu dali podršku. Status prenosimo u cijelosti i autentično:

U posljednja 24 sata brutalno me izvrijeđao Matija Babić, vlasnik Indexa, a u prozivanju mu se pridružio Aleksandar Vučić.

Obzirom na to tko me napada, znam da sam na pravoj strani. 
Makar na toj strani istine ostao sam, držat ću je do groba.
A zahvaljujući vama, dobrim ljudima, znam da nisam sam, i znam da nas je svakim danom sve više.

Dolazi i naše vrijeme !Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime