SPLITSKI DES DOBIO NAGRADU ZA DOSTOJANSTVEN RAD I GOSPODARSKI RAST”: “Ovo nam puno znači. Neumorno pomažemo osobama s invaliditetom”

Željela bi se ovim putem zahvaliti svima onima koji su nam pomogli da budemo ovako dobri i uspješni – rekla je za Dalmaciju Danas ravnateljica DES-a Edita Maretić DimlićNational Geographic Hrvatska i Adria Media Zagreb organizirali su projekt „Žuti okvir“ za održivi razvoj, znanost i obrazovanje.

Na maloj svečanosti dodijelili su godišnje nagrade pojedincima, tvrtkama i institucijama koje pridonose Hrvatskoj, a u kategoriji „Dostojanstvenog rad i gospodarskog rasta“ nagradu za 2020. godinu dobila je Ustanova za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju i rad DES iz Splita.

“Žuti okvir je stigao u DES”

– Ovo je nagrada za sve zaposlenike ustanove DES i u potpunosti prikazuje rezultate našeg timskog rada. Željela bi se ovim putem zahvaliti svima onima koji su nam pomogli da budemo ovako dobri i uspješni – rekla je za Dalmaciju Danas ravnateljica DES-a Edita Maretić Dimlić.

Zbog pandemije korona virusa proglašenje pobjednika organizirano je online. Glavni urednik magazina National Geographic Hrvatska Hrvoje Prćić upoznao je online gledatelje s nominiranim kandidatima i proglasio pobjednike u pojedinačnim kategorijama među kojima je bio i splitski DES.“Neumorno pomažemo osobama s invaliditetom”

– Posebne zahvale idu našim osnivačima iz Grada Splita. Moram spomenuti i Splitsko-dalmatinsku županiju te Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Oni nas vjerno prati i podržavaju u svim planovima i aktivnostima – zahvalan je ravnateljica DES-a – sretna je i ponosna ravnateljica.

– Sada ćemo osobama s invaliditetom život ćemo učiniti još boljim i kvalitetnijim. I dalje ćemo ih najviše poticati samostalnosti i socijalnoj integraciji – zaključila je za Dalmaciju Danas.Moja reakcija na članak je...
Vau
11
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
5
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime