SpliTech konferencija na FESB-u: Svi ljubitelji IoT Workshopa još se stignu prijaviti

13. srpnja održat će se niz predavanja na kojima će se predstaviti najnovijie IoT ideje i projekti

 Uoči Ultra Europe festivala, u sklopu SpliTech konferencije koja traje od 12.-14. srpnja održat će se jednodnevan IoT workshop s ciljem povezivanja IoT tvrtki, startupova, fakulteta, studenata, znanstvenika te svih geekova i zaljubljenika u IoT kako bi podijelili svoje znanje, iskustvo i viziju o tehnologiji, rješenjima i poslovnim prilikama vezanim uz IoT.


Na Splitskom FESB-u 13. srpnja održat će se niz predavanja kao i exhibition sessioni na kojima ćete moći vidjeti najnovije IoT ideje ili projekte. Na jednodnevnom workshopu  sudionici će moći razgovarati s ljudima iz poznatih IoT firmi iz Hrvatske, Italije, Amerike, Švedske i Švicarske, te u opuštenoj atmosferi uz coffee break sudjelovati na exhibition sessionu gdje će ti se predstaviti demo najnovijih IoT rješenja i produkata.

Kako je područje IoT-a jedno od najbrže rastućih grana industrije, predviđa se da će u 2018. godini broj IoT uređaja koji uključuje povezane automobile, strojeve, različita brojila, daljinsko mjerenje i potrošačku elektroniku zasjeniti broj mobilnih telefona. Primjene IoT-a su široke, te uključuju pametne zgrade, pametnu logistiku, upravljanje voznim parkovima (Smart City), agrikulturu, kao i pametno upravljanje energijom, što su ujedno i teme koje IoT workshop obuhvaća.

Ove godine prema svim najavama očekuje se 400 ljudi na konferenciji. Ukoliko ste zainteresirani za IoT Workshop, osigurajte svoju ulaznicu putem linka https://www.eventbrite.com/e/iot-workshop-tickets-35371294494

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0