SPLIT “Život s multiplom sklerozom” – Nakon predavanja u Gradskoj knjižici, MS Pilates na Bačvicama!

U Središnjoj knjižnici GKMM, u petak (16. lipnja) u 18 sati održat će se predavanje na temu "Život s multiplom sklerozom", a u sklopu programa MS Talk

MS Talk u suradnji s udrugom MS Tim organizira predavanje u Splitu pod nazivom “Život s multiplom sklerozom”.


Predavači su doc. dr. sc. Mario Habek iz KBC Zagreb i predsjednica udruge MS tim Hrvatska, Mirjam Jukić.

Nakon Zagreba i Pule, MS Tim Hrvatska seli u Split. U Središnjoj knjižnici GKMM, u petak (16. lipnja) u 18 sati održat će se predavanje na temu “Život s multiplom sklerozom”, a u sklopu programa MS Talk.

Pozivamo Vas na sasvim drugačije predavanje koje je svojevrsni “talk show” između oboljelih i doktora…govorit ćemo o našim simptomima te preporukama kako ih ublažiti. Proći ćemo kroz sva lica multiple skleroze. Imat ćete priliku za pitanja i razgovor sa predavačima.
MS talk je predavanje kojima se oboljeli educiraju i upoznaju s najnovijim istraživanjima i saznanjima o svojoj bolesti od koje u svijetu boluje preko 2,5 milijuna ljudi, a lijeka za ovu progresivnu autoimunu bolest još uvijek nema.

Nakon predavanja na Bačvicama će se održati i MS Pilates. Radi se o jedinstvenom programu i ni jedan sličan u svijetu se ne provodi na ovaj način jer su ga osmislili i oblikovali oboljeli, te ga prilagodili potrebama i specifičnostima svoje bolesti. Projekt se razvijao i testno provodio u Vinkovcima dvije godine, a sada se kreće u edukaciju oboljelih i prezentiranje projekta u cijeloj Hrvatskoj.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0