Split: Završio drugi festival Vino Dalmacije

Ovaj festival na dobrom je putu da stvori sinergiju dalmatinskih vinara i potakne ih na zajednički nastup na tržištu

Foto: Promo

Već nakon drugog festivala Vino Dalmacije, može se zaključiti da će se kroz vrijeme isprofilirati kao najvažniji vinski događaj za dalmatinske vinare


Završio je drugi festival Vino Dalmacije u Splitu, a sa svih strana pristižu pozitivne reakcije.

Glavni organizatori, članovi Udruženja Vino Dalmacije pokazali su da im je glavni cilj i misao vodilja kreirati poslovno događanje po mjeri dalmatinskih vinara, koje će se kroz vrijeme isprofilirati kao najvažniji vinski događaj Dalmacije. Stoga je festival održan u ožujku, u vrijeme kada ugostitelji diljem dalmacije vrše pripreme za nadolazeću sezonu i biraju vina za svoje vinske liste.

Uz izložbu vina, održane su i zanimljive edukativne radionice gdje su se promatrala autohtona dalmatinska vina u kontekstu svjetskih trendova.
Dugoročno, najvažniji cilj je udruživanje dalmatinskih vinara kako bi zajedničkim snagama ostvarili bolje rezultate promidžbe dalmatinskih vina.

S obzirom na rast broja izlagača u odnosu na prvo izdanje, festival Vino Dalmacije na dobrom je putu da stvori sinergiju dalmatinskih vinara i potakne ih na zajednički nastup na tržištu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0
Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime