SPLIT Sutra otvaranje “Codeanywhere Shift”, najveće IT konferencije u jugoistočnoj Europi

Kroz dva dana konferencije, 1. i 2. lipnja, Shift postaje mjesto susreta IT profesionalaca, tvrtki, domaćih i stranih institucija, predstavnika investicijskih fondova, studenata i medija

Codeanywhere Shift konferencija, najveća informatička konferencija u jugoistočnoj Europi, iz godine u godinu okuplja sve veći broj stručnjaka te domaćih i inozemnih gostiju.


Zahvaljujući petogodišnjoj tradiciji Shift konferencije, Grad Split i Splitsko-dalmatinska županija pozicionirali su se na mapi Europe kao jedan od informatičkih centara. Kroz dva dana konferencije, 1. i 2. lipnja, Shift postaje mjesto susreta IT profesionalaca, tvrtki, domaćih i stranih institucija, predstavnika investicijskih fondova, studenata i medija.

Konferencija će se i ove godine održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, registracijski stol otvara se u četvrtak u 10h, a službeno otvaranje će održati Ivan Burazin s početkom u 11h.  Za organizaciju cijelog događaja zaslužan je Codeanywhere, jedan od najuspješnijih hrvatskih startupa. Riječ je o tvrtki koji razvija cloud rješenja za „programiranje u hodu“, kojima omogućavaju programerima razmjenu datoteka, mapa i kompletnih razvojnih okruženja u realnom vremenu. Kompanija s već nekoliko lokalnih i inozemnih kapitalnih investicija ured, osim u Splitu, ima i u centru svjetske IT industrije – gradu Palo Altu u Kaliforniji.

Govornici iz Silicijske doline

U dosadašnjih pet godina održavanja, Shift je ugostio predstavnike najvećih IT tvrtki u svijetu poput Facebooka, Googlea, GitHuba, Twitcha i mnogih drugih. Tako ćemo i ove godine ugostiti stručnjake iz Microsofta, Skypea, Herokua, BitBucketa, DigitalOceana, Toptala, Autodeska, Trivaga, Fivea, i mnoge druge.

Najnovije tehnologije!

Osim tradicionalnog predavačkog dijela konferencije, ove godine ćemo imati robote koji kuhaju, PES natjecanje, stolni nogomet, koktel majstora, DJ-a, praktične radionice kroz koje će svi posjetitelji imati priliku naučiti najnovije trendove i tehnologije 2017. godine i još mnogo toga. Također, imat ćete priliku isprobati impresivni set virtualne i proširene stvarnosti – Microsoftov HoloLens vrijedan 3000 dolara, HTC Vive i Samsung Gear VR uređaje. Još jedna novost ove godine je Area 55, drugi stage na kojem će se paralelno s glavnim događajem održavati tehnička predavanja.

Registracijski stol se otvara sutra u 10.00 h, a službeno otvaranje konferencije počinje u 11.00 h. Detaljni raspored možete vidjeti na: www.shiftsplit.com .


Shift se organizira pod pokroviteljstvom agencije FIVE, Splitsko-dalmatinske županije, Microsofta, CISEx-a i mnogih drugih.

 https://twitter.com/shiftsplit

https://www.facebook.com/shiftsplit

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0