Split je dobio novi podcast “U Zoni” i vrijedi ga pogledati

Splitski humanitarac, široj javnosti poznat i kao prvi glasnogovornik Torcide u povijesti...


Udruga Info zona pokrenula je video podcast U Zoni, a poznati splitski komičari, Tomislav Primorac i Josip Škiljo ugostit će aktere pozitivnih priča i društvenih promjena u gradu Splitu. Prvi gost podcasta je Dado Lelas iz udruge MoSt, splitski humanitarac, široj javnosti poznat i kao prvi glasnogovornik Torcide u povijesti.


U nešto manje od sat vremena razgovaralo se o Dadinom aktivizmu u mladosti, osnivanju prvih splitskih udruga, počecima i planovima udruge MoSt u radu s beskućnicima i mladima s problemima u ponašanju, a neizostavna tema bila je i Hajduk.

– Naši gosti su osobe koje su svojim aktivnostima pokrenule kotač pozitivnih društvenih promjena u gradu Splitu, a baš je Dado Lelas pravi primjer i ponosni smo što upravo s njim otvaramo prvu epizodu. Svake subote na YouTube kanalu podcasta U Zoni (bit.ly/podcast_u_zoni) izlazit će nove epizode i nadam se da će ovaj podcast biti pravo osvježenje na sceni i da će motivirati i inspirirati mnoge – kazao je Goran Biličić iz Info zone.

Podcast U Zoni dio je projekta Društveni prilozi, financiranog kroz program Europske snage solidarnosti, a osim na službenoj YouTube stranici, sve vezano uz podcast može se pratiti na Facebooku (facebook.com/podcastuzoni), Instagramu (instagram.com/podcast_u_zoni) i na web stranici www.infozona.hr/podcast.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime