Samostalni koncert ženske klape Luše, simboličnog naziva Spli’ski luš, već svojim imenom nastoji dočarati svu raskoš koju u sebi čuva klapska pisma, a koju će Luše nastojati vjerno predočiti svojoj publici.

Mlada je to ženska klapa osnovana početkom 2017. godineu Splitu, a njeno ime starosplitski je naziv za bogatstvo i raskoš.Ljubav prema glazbi, a poglavito prema klapskom pjevanju, okupila je osam mladih studentica i stvorila sinergiju vrijednu pažnje. Ovo je drugi samostalni koncert kojim klapašice žele pokloniti nešto svome gradu i svim zaljubljenicima u klapsku pismu. Gosti koncerta su višestruko nagrađivana muška klapa Mriža iz Splita te The Rajner’s Orchestra – orkestar Medicinskog fakulteta u Splitu.

Koncert će se održati u nedjelju, 12. svibnja 2019. u 20:30 sati u jednoj od dvorana Franjevačkog klerikata u Splitu (Put iza nove bolnice 10C).

Ulaz na koncert je slobodan, a s obzirom na to da se koncert održava na Majčin dan, izvrstan je ovo poklon za sve one koji još nisu odlučili kako majkama uveličati njihov dan.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime