Splićanin prodao auto, novac donira najugroženijima

Nije želio izaći u medije, no ovim skromnim, ali značajnim djelom, želio je potaknuti ostale na humanost i pomoć


Paketi pomoći koji su prikupljivani u Spaladium areni stigli su danas u potresom pogođena područja. Tako su još jednom Splićani pokazali lavinu dobrote i svoja velika srca.


Nastavljaju to činiti i dalje velikim nesebičnim gestama. Jedan takav primjer pokazao je i novinar 24 sata, koji, napominjemo nije želio izaći u medije, no ovim skromnim, ali značajnim djelom, želio je potaknuti ostale na humanost i pomoć. Nada se da će ovaj primjer navesti i ostale koji mogu ponuditi puno više, kao što su građevinske tvrtke, autokampovi i slično, da daju svoj obol u područja pogođena potresom.

Denis Mahmutović je prodao svog Smarta, kako bi mogao donirati novac najpotrebitijima. Smart, osim što je u dobrom voznom stanju, ima i sentimentalnu vrijednost. Denisa je spasio od potresa koji se na proljeće dogodio u Zagrebu, a sad će pomoći još nekome.

– Nemam novca za neku značajnu donaciju, ali imam Smarta. Ova kutijica je pružila sklonište mojoj obitelji u ožujku kad se tresao Zagreb. Nadam se da će sad pomoći nekome na Baniji.
Prodajem ga za 1300 eura, a sav novac (minus troškovi od tehničkog i registracije) ide inicijativi Ljudi za ljude. Ili direktno na račun najpotrebnije obitelji. Tih desetak tisuća kuna nisu puno, ali možda omoguće građevinski materijal, dio kamp kućice ili bilo kakvu pomoć nesretnicima bez doma. U ponedjeljak ću popraviti ključ, odvesti ga na tehnički i registrirati, a autić je inače u sasvim dobrom stanju.
EDIT: Zatrpali ste me porukama. PRODAN JE! I to jednoj krasnoj curi. Hvala – napisao je Mahmutović.

Moja reakcija na članak je...
Vau
32
Haha
0
Hagić
21
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
1
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime