SPLIĆANI STIGLI U PETRINJU I u idućim danima će slati pomoć: U ponedjeljak u Banovinu ide devet volontera, koji će tamo biti sedam dana

Dva kombija i jedan kamion prevezli su stvari koje su sada najpotrebnije u Banovini, a to su grijalice, voda i higijenske potrepštine


Paketi pomoći koji su prikupljani u Spaladium areni stigli su u potresom pogođena područja.


Dva kombija i jedan kamion prevezli su stvari koje su sada najpotrebnije u Banovini, a to su grijalice, voda i higijenske potrepštine.

Kontaktirali smo Tomislava Goju, ravnatelja splitskog Crvenog križa, koji nam je iskazao zadovoljstvo napravljenim poslom.

– Poslali smo grijalice, vodu i higijenske potrepštine. Ranim jutrom su krenuli šleper i dva kombija. Dio su iskrcali u centralno skladište u Petrinji, a dijelom u tri sela: Brest Pokupski, Vurot i Malu Goricu. I u idućim danima ćemo slati pomoć. Upravo je ovo najpotrebnije jer još nije uspostavljen vodovod. Šaljemo znači ono što je u datom trenutku najpotrebnije. Išla su naša četiri člana, a u ponedjeljak kreće devet volontera, koji će tamo biti sedam dana. Ne bih isticao imena, previše ih je htjelo ići – rekao nam je Gojo.

Moja reakcija na članak je...
Vau
77
Haha
0
Hagić
13
Hmmm
4
Plač
1
Grrr
1
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime