U rujnu, Functional Factory ušao je u svoju drugu sezonu aktivnosti osnažen podrškom redovnih članova koji vježbaju od ožujka, kada je centar otvorio svoja vrata. Broj redovnih članova Functional Factory je u samo nekoliko mjeseci prerastao troznamenkastu brojku. Uvažavajući prijedloge i sugestije redovnih članova, proljetna ponuda grupnih funkcionalnih programa proširena je novim funkcionalnim programima.

Sada je sve jasnije, potreba za funkcionalnim grupnim treninzima veća je nego ikad.

Proširena ponuda

U novu je sezonu Functional Factory ušla s trenerskim pojačanjima, jutarnjim terminima i popodnevnim terminima prilagođenim svima. Nova ponuda programa dodatno se proširila te uključuje vježbanja s posebnim naglaskom na programe povećanja fleksibilnosti, mobilnosti i oblikovanja tijela.

Novi jutarnji termini intenzitetom su prilagođeni početnicima. Pravilnu tehniku osnovnih vježbi treba savladati prije početka treninga s opterećenjem. Ovaj sat namijenjen je svima koji tek počinju s ozbiljnim treningom i žele dobro savladati temeljnu tehniku. Za one koji nisu u mogućnosti priključiti se početničkim terminima ujutro, nema brige, zato što  su Functional Factory treneri tu za svakog člana pojedinačno te će uvijek biti spremni pomoći pri svladavanju temeljnih tehnika treniranja.

Renomirani magistar kineziologije

Popodnevni termini uključuje treninge poput High Performance, Factory MetCon, Functional Cross, Energy and Flexibility, Progressive Mobility i Shape and Transform. Svaki trening predstavlja više od funkcionalnog treninga te je usmjeren na razvoj snage, mišićne izdržljivosti, hipertrofije mišića, brzine koordinacije svih energetskih sustava što dovodi do adaptacije živčanog, mišićnog, dišnog i endokrinog sustava, te jačanje svih vezivnih tkiva i kostiju. Ove treninge vodi renomirani magistar kineziologije Goran Orlov i kineziolog Marko Čotić.

Svakom programu može se priključiti svatko bez obzira u kojoj je fizičkoj kondiciji i spremnosti, bilo da je rekreativac, sportaš ili početnik.

Novost: Proslave dječjih rođendana

I kao šećer na kraju, Functional Factory vikendima dvoranu ustupa najmlađim korisnicima. Subotama i nedjeljama Functional Factory postaje FUN FACTORY, “tvornica” organiziranih proslava dječjih rođendana.

Fun Factory organizira dječje sportske rođendanske programe koje organizira subotama i nedjeljama u jutarnjim i popodnevnim satima kada će se svih 420 m² dvorane pretvoriti u dječje carstvo. Koncept ovih rođendana nešto je posve drugačije od onih na koje ste do sada navikli. Organiziranom proslavom rođendana u Functional Factoryu djeca upoznaju sport kroz igru i zabavu te slave svoj rođendan daleko od interneta i video igara.

Za vrijeme trajanja proslave rođendana u dvorani se ne održavaju druge aktivnosti te je dvorana rezervirana samo za proslavu rođendana vašeg djeteta.

Ako već niste čuli za Functional Factory, sada je krajnje vrijeme za to. Vrata centra otvorena su svima onima koji su zainteresirani doći osobno vidjeti dvoranu, uz mogućnost prijave na jedan besplatni trening. Samo jednim treningom uvjerit ćete se kako je ovo sve samo ne uobičajeno mjesto za vježbanje.

Rođendanski party u Centrala

Proslava prve godišnjice rada Functional Factoryja održat će se u slavljeničkom stilu. U subotu 29. veljače Functional Factory organizira party pod imenom “Pump up the factory” u splitskom klubu Central. Ograničen broj karata uskoro kreće u ponudu. Svi su više nego  dobrodošli!