Kuglači Mertojaka krenuli su u Beograd na uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka Europe. Sutra sa početkom u 11 sati očekuje ih susret sa Partizanom, kojeg su u Splitu, pred svojim navijačima pobijedili visokim rezultatom od 7:1 sa 203 čunja razlike.

– Domaćini su najavili nastup nekih igrača koji nisu igrali u Splitu, pa ništa ne prepuštamo slučaju, rekao nam je igrač i trener Mertojaka, Hrvoje Marinović.

Ivan Totić već je u Beogradu, odradio je trening u kuglani na Banjici sa igračem Crvene zvezde, Novakom Obradovićem. On će nam prenijeti svoje utiske o uvjetima igranja na ovoj kuglani. Idemo u punom sastavu i želimo ostvariti prolaz u četvrtfinale, što bi i ove godine bio najveći uspjeh ekipnog splitskog sporta u 2019. godini.

Pored Marinovića i Totića, u sastavu Mertojaka su Muše, Kovač, Dimitrovski, Delić, Grivičić, Žubrinić, Dragičević, Zoković, Budić i Papak, predvođeni predsjednikom kluba Mladenom Vukovićem.

U četvrtfinalu Splićanima bi protivnik bila bolja ekipa iz ogleda prvaka Italije, KK Neumarkt-Imperial Life (koja u svojim redovima od ove godine ima najboljeg kuglača svih vremena, Vilmoša Zavarka, sedmerostrukog uzastopnog pojedinačnog Svjetskog prvaka) i njemačkog KC Schwabsberga.

Iz prve utakmice u Italiji, domaćini imaju minimalnu prednost od 5:3, sa 20 čunjeva razlike u svoju korist.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime