Prvog dana natjecanja Prvenstva Hrvatske u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore koje se održava u Rijeci, posebno raspoloženi i uspješni bili su natjecatelji splitskog karate kluba Zanshin. Splićani su u Rijeku stigli s najjačom postavom – s troje vrhunskih natjecatelja. Petra Nuić, Petar Josić i Luka Božac stigli su u Rijeku pokazati svu raskoš svog karate znanja i vještina.

Petar Josić, koji je nastupao u kategoriji kadeta do 63 kg, tijesno je izgubio u prvom kolu, ali je pokazao vrlo dobar karate.

Luka Božac bio je uspješniji, uspio je doći do medalje i to one brončanog sjaja u kategoriji kadeti +70 kg, dok Petra Nuić potvrđuje svoju nadmoć u kategoriji kadetkinja +54 kg te osvaja zlatnu medalju.

Drugog dana natjecanja nastupaju Lenka Kuljiš i Klara Grizelj u juniorkama te Vedran Uzelac u juniorima.

Uspješan dan je i iza šibenskih natjecatelja. Prvoga dana natjecanja šibenska predstavnica Petra Čatlak, članica karate kluba Šibenik, osvojila je brončano odličje u kategoriji mlađih seniorki do 55 kg, dok je Stipe Orlović zaustavljen u trećoj borbi te je ostao nadomak medalji.

U borbu za medalje drugog dana natjecanja kreću i Bruna Cvitanović u konkurenciji juniorki (-59 kg) i Marta Dulibić (+59 kg), , piše portal Hrvatska reprezentacija.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0