SPECIFIČNO IZDANJE 13. Festival mediteranskog filma Split prilagodit će se preporukama HZJZ-a

"Dođite na vrijeme, izbjegnite gužve i opustite se prije filma uz piće, kokice i ugodnu glazbu"

Foto: FMFS

13. Festival mediteranskog filma Split održat će se od 2. do 11. srpnja u Ljetnom kinu Bačvice. Zbog globalne pandemije koronavirusa, ovogodišnje izdanje će biti prilagođeno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.


Kapacitet Ljetnog kina Bačvice bit će ograničen zbog razmaka između sjedala, a prilikom ulaska i izlaska posjetitelje se poziva na pridržavanje fizičke distance i općih higijenskih mjera.

Sjedala u kinu nisu numerirana, a sjesti možete zajedno s osobama s kojima ste došli. Kino će biti otvoreno svaki dan sat vremena prije početka projekcije.

– Dođite na vrijeme, izbjegnite gužve i opustite se prije filma uz piće, kokice i ugodnu glazbu – poručuju organizatori.

Ove godine nema Fešti s DJ-evima nakon projekcija, već druženja uz glazbu za „Ćakulu posli“, koju će pripremiti partneri glazbenog programa, a druženja su rezervirana isključivo za gledatelje s ulaznicom koji su bili na projekciji filma u Ljetnom kinu Bačvice ili Domu mladih. Ulazak u kino neće biti moguć nakon početka projekcije, niti nakon njenog završetka.

Ove godine ne postoje nikakve vrste akreditacija, pozivnica ni Festivalskih ulaznica.  Sve informacije o ulaznicama, kao i upute kako osigurati svoje mjesto na vrijeme, pronađite ovdje. Program FMFS-a će biti objavljen 16. lipnja.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime