SPASILI MU ŽIVOT Varaždinci pritekli u pomoć starcu koji se gušio na plaži u Vodicama

Dajanin dečko Hrvoje potom je dozvao spasioca koji je nesretnog čovjeka izvukao iz mora

Dajana Auguštanec i Hrvoje Kišasondi, varaždinski turisti koji ljetuju u Vodicama spasili su život čovjeku koji se jutros zamalo utopio dok se kupao na Plavoj plaži u Vodicama, piše Šibenik in.


-Dečko i ja došli smo se jutros kupati na Plavu plažu na kojoj je bilo jako puno ljudi. Primijetili smo čovjeka starog oko 70 godina da u plićaku maše rukama i norama, ali mu je glava bila pod vodom. Odmah smo došli do njega i zaprepastili se kad smo vidjeli da mu na usta i nos izlazi pjena. Svi su ostali očito mislili da samo pliva, a on se zapravo borio za život – ispričala  je Dajana koja je još šokirana cijelim događajem.

Njezin dečko Hrvoje potom je dozvao spasioca koji je nesretnog čovjeka izvukao iz mora.

– Oko njega se odmah okupila hrpa ljudi i prizor je bio toliko šokantan da smo se morali odmaknuti. Ubrzo je po čovjeka došla Hitna pomoć i mi ne znamo što je dalje bilo s njim. Samo bi htjeli znati je li čovjek živ – kazala je Dajana koja je odahnula kada je čula da su u šibenskoj bolnici potvrdili da je čovjek živ.

– Živ je i to je sve što vam možemo reći – kazali su kratko na Hitnom prijemu, javlja Šibenik in.

U Centru 112 potvrdili su da su u 11,48 sati zaprimili dojavu da se skoro utopio čovjek na Plavoj plaži u Vodicama i da je ubrzo po njega došla Hitna.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0