OBOLJELA ŽENA KOJA ČISTI CRKVU I NJENA OBITELJ Solinski svećenik čeka rezulate

Kao što je poznato, solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević u subotu navečer objavio je na Facebooku da je pozitivan na koronavirus

U Solinu je 12 ljudi pozitivno na koronavirus, a među osobama koje su se testirale i čekaju rezultate je i župnik župe Solinskih mučenika don Ante Matešan. U razgovoru za index, demantirao je priče da je proteklih dana sudjelovao u bilo kakvim crkvenim aktivnostima.


Kako je rekao, u crkvu se nije spuštao od srijede kada je dobio temperaturu. Potvrdio nam je kako su na koronu pozitivni žena koja čisti crkvu i četvero članova njezine obitelji, a ona je, prema njegovim riječima, u crkvi zadnji put bila 19. ožujka.

– Nekoliko ih je tada čistilo crkvu i nema nitko nikakve posljedice, nego samo ta jedna. U srijedu smo imali osobno klanjanje, a od srijede navečer imam temperaturu i ne izlazim iz kuće. Jučer sam išao u Split na testiranje i još nikakve rezultate nisam dobio. Nemam druge simptome, ali imam temperaturu. Dođe, pa nestane, je, pa nije. I moj susjed ima neke čudne simptome, prijavio se da obavi testiranje, ali nisu ga još zvali – priča za index don Ante Matešan.

I gradonačelnik pozitivan na koronu

Kao što je poznato, solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević u subotu navečer objavio je na Facebooku da je pozitivan na koronavirus. “Nisam putovao nigdje vani, pridržavao sam se svih mjera zaštite”, istaknuo je, uz ostalo, prvi čovjek Solina. Tek ćemo vidjeti pretvara li se ovaj grad u mikrožarište najaktualnije infekcije, ali kako sada stvari stoje, situacija u Splitsko-dalmatinskoj županiji po ovom je pitanju više-manje pod kontrolom.

Odnosno, nije zabilježen dramatičan porast broja oboljelih. Ukupno ih je 99.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime