Sobin oduševio pratiteljice, ali i pratitelje zavidnom formom: “Može još slika”

Dok odmara na godišnjem, pokazao je svoje isklesano tijelo

Slavko Sobin mjesece pandemiju proveo je u pozitivnim aktivnostima. Osim snimanja serija ‘Crno-bijeli svijet’ i ‘Dar Mar’, uređenja svog budućeg doma izvan grada, dočekao je i izlazak svoje prve knjige. Naime, scenarij za dječju predstavu ‘Šapice’, s kojom je nastupao diljem osnovnih škola po Hrvatskoj, pretvorio je u slikovnicu koja će sigurno razveseliti mnoge mališane.


Na realizaciju tog pothvata čekao je čak 10 godina, kako je ranije objasnio u jednoj od svojih objava na Instagramu.

Naš poznati glumac Slavko Sobin često svoje fanove, pogotovo pripadnice ljepšeg spola, na Instagramu svako malo časti impresivnim i zanosnim fotografijama pa je taj trend odlučio nastaviti i sada. Iskoristio je poznati glumac tako hashtagove #48satidogodisnjeg i #ispucajstareslikedotad pa je objavio svoju fotografiju samo u kratkim hlačama, pokazujući svoje isklesano tijelo piše tportal.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)


Sasvim očekivano pripadnice ljepšeg spola oduševljene su objavom, a našlo se i nekoliko muškaraca koji su Sobinu komplementirali fotografiju.Jedno je sigurno, svi su se složili s jednom od sljedbenica Slavka Sobina na Instagramu, a koja je kratko napisala: ‘Može još slika!’

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime