SNAŽNA PORUKA Pomorci ujedinjeni u želji da pomognu nastradalima: “Ljudi, niste sami!”

"Jedna od najvažnijih stvari koju možete učiniti na ovoj Zemlji je dati ljudima do znanja da nisu sami"


Kao i građani u domovini, pomorci daleko na svjetskim morima, ovih dana su ujedinjeni u želji da pomognu nastradalima u katastrofalnom potresu koji je porušio Baniju.


Posada broda za rasute terete Obrovac, Tankerske Plovidbe iz Zadra, poslala je tako snažnu poruku nastradalima, ali i kolegama pomorcima u želji da pomognu:

“Jedna od najvažnijih stvari koju možete učiniti na ovoj Zemlji je dati ljudima do znanja da nisu sami.

Puno pozdrava vam šalje posada M/V Obrovca Tankerske Plovidbe Zadar, sa Sjevernog Pacifica na putu za Kinu”, poručuju pomorci, piše Morski.hr.

Na fotografijama koje šalju domovini, stoje srca uz ime grada Petrinje i poruka: “Pomorci, pokažite dobro srce. M/V Obrovac”.

– Nadam se da će se i drugi pomorci uključiti u pomoć kao što smo uvijek bili među prvima kada je trebalo… Puno pozdrava svima vama! – poručio je noštromo Alen Glavaš iz Nove Gradiške.– Drugi ugovor mi je na istom brodu. Bio sam 7,5 mjeseci na brodu, u vrijeme korone dva mjeseca doma i evo me opet nazad… 6,5 mjeseci nisam stao na kopno zbog korone, a ko zna sada koliko će to potrajati, ali ne damo se – prepričava ovaj Slavonac koji zarađuje kruh sa sedam kora, ali se ne žali. Iako je teško njemu i kolegama, svjesni su da postoje ljudi kojima je teže, piše Morski.

Posadi želimo dobro more, sretan povratak kućama i naravno, sretnu Novu godinu. Zaslužili su i oni, najmanje toliko…

Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime