SMS PORUKE IZMEĐU RODITELJA MALOG CESAREA “Misliš da si pobijedila? Izgubila si i raspizdila mnoge važne ljude.”

Jutarnji je došao u posjed SMS poruka između Nine i Alessandra

Splićanka Nina Kuluz u razgovoru s piscem i kolumnistom Jutarnjeg lista Brunom Šimlešom detaljno je opisala mučne dane s bivšim mužem Alessandrom Avenatijem. Između ostalog je otkrila i sadržaj SMS-ova koje joj često šalje te ju konstantno vrijeđa, a uopće, kako tvrdi, ne spominje dijete.


Podsjetimo, prije tri dana odgođeno je provođenje sudske odluke po kojoj je maleni Cesare (7) trebao biti predan ocu i s njim otputovati u Italiju.

Donosimo sadržaj Alessandrovih poruka koje je slao Nini Kuluz:

Službena prevoditeljica s talijanskog koja je prevodila Alessandrove poruke rekla  je kako su one pune tipfelera, bez interpunkcije ili kao da piše pijan. Zbog toga su neki dijelovi nejasni, piše Jutarnji list.

„Znaj da sam te volio i ti si bila najvažnija žena u mom životu i prije rođenja Cesarea, inače ne bih imao dijete s tobom. A sad je na tebi da stvari krenu u pravom smjeru. Ja sam te volio, a sada učini da to čini moj sin.

Sada želim ponovno početi i “Naprijed, Savoia!”


(nešto kao Juriš! u borbi za Kraljevinu Italiju, op.pr.),

“Boia chi molla”(fašistički poziv na boj, doslovno značenje: ubojica je onaj koji napusti bitku, op.pr.).“

„Bravo! Razgovarat ćemo na kraju. Kriminalko.

Odlična si na televiziji, nažalost ne kao na ročištima kad te stjeraju uza zid. Sad želim vidjeti kako ćeš srati pred talijanskim sucima. Pomiri se, Cesare se vraća tamo gdje se rodio.

….

“Misliš da ne znam što me čeka u utorak? Cesare ima svoju kuću na otoku. U planini, na selu, u gradu Torinu, kuću koju si ti izabrala, a ja plaćam. Reci to novinarima i televiziji, ionako znam sve.“

….

“Misliš da si pobijedila? Izgubila si i raspizdila mnoge važne ljude.”

Ninini odgovori Alessandru:

“Dragi Alessandro, molim te da prestanemo tako gledati na stvari. Gubi samo naš sin kojeg sve ovo traumatizira. Molim te da njegove interese staviš ispred naših i molim te da počneš imati odnos s djetetom. Ljubavni i emotivni a ne da mu stvaraš stres i mentalno nasilje jer to može ostaviti posljedice u budućnosti. Počni biti otac. Biti otac znači provoditi vrijeme u igri, a ne s policijom i sudskim službenicima. Tako se stvaraju TRAUME. Želimo pobjedu CESAREA.”

….

“Vrati se u Italiju s djetetom gdje je rođeno, sve ovo ti radiš, a s vremenom će Cesare shvatiti, nije glupan. Čekam te u srpnju na saslušanju u kaznenom postupku protiv tebe, vrati se sa Cesareom i traži ispriku spram mene i onoga što si rekao o meni.”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0