SLUŽBENO JE Vice Mihanović službeni je kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita

"Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane da podrže našeg kandidata za gradonačelnika Vicu Mihanovića i da se pridruže pozitivnoj kampanji" - poručuju iz HDZ-a


Potpredsjednik HDZ-a Split i glasnogovornik Izbornog stožera Stipe Čogelja objavio je da su Predsjedništvo i Gradski odbor HDZ-a Split odlučili da će kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Splita na predstojećim lokalnim izborima biti doc. dr. sc. Vice Mihanović, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a.


Vice Mihanović na izborima za gradonačelnika Splita:

  • Postat će novi gradonačelnik : 2233
  • Ući će u drugi krug, neće postati gradonačelnik : 144
  • Neće ući ni u drugi krug : 1801

Ukupno glasova 4178

“Vice Mihanović posjeduje sve kvalitete potrebne za čelnu osobu Grada Splita – dugogodišnji rad u struci, iznimno poduzetničko iskustvo te višegodišnje uspješno vođenje gradskog kotara.

“Iskustvo, poznavanje problema…”

Upravo to iskustvo i poznavanje problema koji muče građane našeg grada te sposobnost da te probleme riješi u najkraćem mogućem roku, izdvajaju ga od ostalih kandidata. Vice Mihanović na unutarstranačkim izborima okupio je tim iskusnih ljudi s terena koji su također upoznati s problemima i potrebama svojih sugrađana i koji imaju veliko upravljačko iskustvo.

Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane da podrže našeg kandidata za gradonačelnika Vicu Mihanovića i da se pridruže pozitivnoj kampanji koju će voditi Hrvatska demokratska zajednica grada Splita” – objavio je Čogelja.Moja reakcija na članak je...
Vau
52
Haha
3
Hagić
1
Hmmm
11
Plač
3
Grrr
3
Molim?
12Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime