SLATKA AKCIJA STIŽE U SPLIT: “Ajmo ispeći kolače za Petrinju, Glinu, Sisak”, evo koji je plan

Splićani, pripremite kolače za žrtve potresa


Nakon što su Zagrepčani i Križevčani već razveselili volontere i žrtve potresa, red je došao i na Dalmatince. U petak, 8. siječnja će se prikupljati donacije kolača za žrtve pogođene potresom na adresi Sukoišanska 8.


– SLATKA AKCIJA IDE DALJE jučer je podijeljeno više od 35.000 kolača, bilo je suza i osmijeha, bilo je zagrljaja, lijepih riječi i utjehe, bilo je zajedništva, kolači nisu i neće odnijeti probleme, ali su djeci barem na kratko vratili osmijeh na lica, a volonterima poručili “hvala vam” i stoga ova akcija ide dalje i stiže u Dalmaciju.

U petak, 8. siječnja u Splitu ćemo prikupljati donacije kolača – pripremite neke suhe kolače koji mogu stajati izvan hladnjaka i koji se mogu jesti bez pribora i dođite na adresu Sukoišanska 8 – našim slatkim paketima poručimo onima kojima je sada najteže: “niste sami, uz vas smo”
Čekamo vas u petak u Splitu – stoji u Instagram objavi Slatkopedije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slatkopedija – slatki portal (@slatkopedija)

 

Splitska slastičarka Julija Beroš također poziva da se uključite u ovu hvalevrijednu akciju. Iznijela je i svoj plan, koji se, moramo priznati, čini skroz super.

– Ajmo ispeći kolače!!… sad sigurno mislite – vidi – poludila je… ne nisam! Ajmo ispeći kolače za Petrinju, Glinu, Sisak, za sva nam znana i neznana sela i zaseoke tog područja, za sve ljude tamo! Plan je sljedeći: Pečemo suhe kolače koji mogu stati bez hladnjaka i koji se mogu jesti bez pribora… Bilo bi mi drago da ih spakirate u manje kutije kao porciju za 1-2 osobe da ne petljamo puno po njima i da ih se lakše može dijeliti na terenu!

Kad? Za ovaj petak 8.1. poslijepodne. Kolače prikupljamo na adresi Sukoišanska 8 u Splitu u poslijepodnevnim satima – javim još točno vrijeme (u dvorani preko puta ulaza u crkvu Sv Obitelji). Ako ima pitanja ili sam šta zaboravila – slobodno me kontaktirajte!
Ali to nije sve!! Ekipo iz Drniša i Šibenika – ako ste zainteresirani – javite mi se – mogu skupiti i vaše kolače u petak ujutro – samo mi se OBAVEZNO javite da se dogovorimo! Eto! Pali miksere!! Sigurna sam da ste sad dobili volje za još koju turu kolača!
I da – podijelite info (tagirajte!!) prijateljima, obitelji, rodbini – napisala je u objavi na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Torta, pinjur, pjat… (@be_julija)

Moja reakcija na članak je...
Vau
17
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime