Mate Mijić, bliski suradnik Miroslava Škore i njegov glasnogovornik tijekom predsjedničke kampanje, objavio je kako više nije dio Škorina tima.

– Predsjednički izbori, za koje sam kao PR profesionalac bio angažiran od Miroslava Škore, odavno su završili. S njima je završio i moj angažman, ali sam zbog iznimno dobrog odnosa s Mirom odlučio pripomoći mu u ovom prijelaznom razdoblju do osnutka njegove političke stranke. Taj se dan približio pa je tako došlo vrijeme da buduća stranačka PR služba preuzme stvar u svoje ruke.

Ponosan sam što sam bio kotačić u jedinstvenoj kampanji i što sam imao priliku u javnosti zastupati jednog sjajnog čovjeka. Sad se želim posvetiti svojim drugim poslovima i projektima koji su mjesecima bili zanemareni, a Miru i svim njegovim suradnicima želim puno uspjeha u organizaciji nove stranke te da ostvare svoj cilj i vrate Hrvatsku narodu – napisao je Mijić na Facebooku.

Oglasio se i Škoro, potvrđujući da se priprema za skore parlamentarne izbore.

– Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu – piše uz video koji prikazuje dio njegovog govora u izbornoj noći nakon objave rezultata, a zatim i pjesmu “Vrijedilo je”.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime