Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora, Miroslav Škoro se svojim biračima obratio putem Facebooka.
Naime, u opisu objavljenog videa stoji “Obraćanje biračima uoči drugog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske”.

Nakon što se zahvalio svojim biračima na početku objave, Index.hr prenosi što Škoro dalje govori

– Zajedno smo ostvarili povijesni rezultatat za jednog nezavisnog kandidata koji kampanju financira iz vlastitog džepa i iza kojeg stoji samo narod.
Natjerali smo mnoge da od 22. navečer do danas sami sebi skoče u usta. Pola godine nazivali su nas marginalcima, ekstremistima, radikalima, crnokošuljašima, udbašima, četnicima, jugonostalgičarima i kojekakvim drugim imenima. Ali od tog povijesnog 22. prosinca, ja sam od dezertera, ratnog profitera, pjevača i srpskog zeta postao gospodin i sukandidat. A vi od marginalaca najpoželjniji birači za čiju se naklonost svim silama, kao što vidite, bore. Ništa se u suštini nije promijenilo, samo nas sad trebaju. Ne bojte se, na Sveta tri kralja, kad rezultat bude poznat, opet ćemo biti tamburaš i njegovi marginalci- govori Škoro.

Škoro je u video komentirao što će se dogoditi ako pobjedi Kolinda, a što ako Milanović osvoji pobjedu.

– Realno, ako gospođa ostane na Pantovčaku, ništa se neće promijeniti. Hrvatskom će i dalje vladati oportunistička klika koja se poziva na svetinje dok ne dobije glasove, a onda vlada po tuđim napucima, okrećući glavu od vlastitog naroda, ignorirajući prosvjede i referendumske inicijative”, rekao je Škoro o Kolindi.

– Pobijedi li bivši premijer, šef države postat će čovjek čija nas je vlada osiromašila, zadužila, vrijeđala, raselila i koji je u ovoj kampanji rekao da neće sudjelovati u vukovarskoj koloni sjećanja jer u njoj, pazite, nema pristojnih ljudi- kazao je o Milanoviću.– Taj su mu put prokrčili oni koji su svoju stranačku kandidatkinju gurnuli u drugi krug iako su im njihove namješetene stranačke ankete govorile da će ga ona teško pobijediti. Ali radije su željeli ovu neizvjesnu utakmicu koju lako mogu izgubiti nego našu sigurnu pobjedu.
Ako doista smatraju da je premijer loš izbor, onda su trebali drugačije glasati u prvom krugu. Ali nisu, jer im je stranački interes, kao i uvijek, ispred nacionalnog. Ne dopustimo da nam nametnu osjećaj krivnje. Mi nismo krivi, oni su. Ne dopustimo da odgovornost za svoje promašaje prebace na nas. Mi ne želimo birati manje zlo, mi želimo birati dobro. I umorni smo od njihovih igrokaza. Vjerujte, kome god od ovih damo glas, oni u pozadini bit će zadovoljni- rekao je Škoro te nadodaje

– Iako mi je puno vas pisalo tražeći savjet kako da glasujete u drugom krugu, ja vam taj savjet ne mogu dati. Imam povjerenja u vas. Znam da ćete, kao i u prvom krugu, napraviti ono što smatrate najboljim za Hrvatsku. Ali vam, kao jedan od vas, mogu reći što ću ja napraviti. Svakako ću izaći na izbore i neću dozvoliti da manipuliraju mojim listićem. Uzet ću svoj listić i vlastitom kemijskom zaokružiti, ali ne ni broj jedan ni broj dva. Vlastitom rukom nadopisat ću i zaokružiti broj tri, vas, svoj hrvatski narod.

– Znam da će me ovo još jednom učiniti metom napada, ali ja za manje zlo ne mogu i neću glasati. Vi ste meni dali svoj glas u prvom krugu, ja ću vama dati glas u drugom. Dok ne pometemo ovu oligarhiju na parlamentarnim izborima- rekao je Škoro i pozvao sve još jednom da izađu na izbore i naprave ono što smatraju ispravnim.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime