‘SIROMAŠNA’ OPET NA NOGAMA: Kada će se konačno orezati stabla u Vinkovačkoj?

Svjesni smo da se stabla moraju orezati i to planiramo napraviti čim prije, najizglednije od sredine veljače - poručuje stanovnicima Plokita Godan Tahirbegović iz "Parkova i nasada"


Kako vodeći ljudi splitskog Gradskog kotara Plokite, popularno nazvanog “Siromašna“, intenzivno vode brigu o tome kako im izgleda područje u kojem žive, sada su se ponovno pozabavili zelenim površinama.


Naime, na upit Vijeća Gradskog kotara Plokite upućenog “Parkovima i nasadima”, kada će se konačno pristupiti uređenju stabala u Vinkovačkoj ulici, jer smatraju da je sada pravo vrijeme za to, a kada stabla ozelene, osvijetljenost u ovoj prometnoj i važnoj ulici na Plokitama je vrlo slaba, upravo zbog neodržavanih krošnji stabala, dobili su i odgovog od voditelja Odjela za održavanja gradskog zelenila “Parkova i nasada” d.o.o. Split.

Naime, Gordan Tahirbegović im je službeno odgovorio slijedeće:

“Vaša primjedba je na mjestu, svjesni smo činjenice da se stabla moraju orezati i to planiramo napraviti čim prije, najizglednije od sredine veljače.

Stabla se održavaju redovito, dinamikom koja je predviđena programom koji odobrava grad. Takav zahvat zahtjeva određenu pripremu za rad (zatvaranje dijela ulice, suglasnost grada za isto) tako da budete još malo strpljivi, a mi znamo što nam je činiti”, odgovorio je vodstvu “Siromašne” Gordan Tahirbegović, voditelj Odjela za održavanja gradskog zelenila “Parkova i nasada” d.o.o. Split.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
1
Hmmm
6
Plač
1
Grrr
1
Molim?
4Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime