Tri dana nakon prometne nesreće koja se dogodila na Braču, u splitskoj bolnici je od teških ozljeda preminuo Duje V. (18).

Nesretni mladić je nastradao u večernjim satima na Stjepandan, na glavnoj prometnici u Supetru. Upravljao je motociklom marke Honda te je nekoliko minuta prije 21 sat na Putu Vele Luke, pri izlasku iz zavoja, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stablo pored ceste.

Iako je odmah gliserom prebačen u splitsku bolnicu, gdje su protekla tri dana liječnici pokušavali sve kako bi mu spasili život, višestruki prijelomi ekstremiteta i glave, kao i unutarnje ozljede, pokazale su se preteškim – splitska policija je u ponedjeljak primila obavijest da je mladić u nedjelju navečer preminuo, potvrdila nam je Ana Čepić iz PU splitsko-dalmatinske.

Oproštaj kolega iz rukometnog kluba

Od tragično nastradalog mladića, čiji je život prekinut prije nego li je zapravo i započeo, uz iskrenu sućut roditeljima i obitelji, oprostili su se njegovi prijatelji iz Rukometnog kluba Kamičak iz Sinja. Duje je naime rođen na području Sinja. Da tragedija za taj kraj bude veća i nevjerojatnija, prije nepuna dva mjeseca je, također u teškoj prometnoj nesreći, poginuo njegov dobar prijatelj i suigrač u klubu, 19-godišnji Jerko V.!

Tek koji mjesec stariji mladić, koji je igrao u generaciji s Dujom, izgubio je život početkom studenog na cesti između Sinja i Otoka, u sudaru osobnog automobila Ford i kombija.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime