Polako se privodi kraju montaža dodatnih tribina u gradskoj sportskoj dvorani “Ivica Glavan Ićo”.

Dvoranu smo obišli danas poslijepodne i uvjerili se kako je postavljeno oko 190 novih sjedala, a kako se doznaje, do kraja dana trebalo bi biti postavljeno još desetak sjedala.

Prema riječima dogradonačelnika Sinja i predsjednika KK Alkar Denisa Glavana, svi uvjeti Hrvatskog košarkaškog saveza bit će ispunjeni, kako bi Alkar u subotu 15. prosinca mogao ugostiti Osijek u 10. kolu Ht Premijer lige, javlja Ferata.

– Savez je od nas zahtijevao 500 sjedećih mjesta. Mi smo postavili 500 sjedećih, plastičnih stolica i još 100 na jednoj klupi. Jedan red je baš zbog toga da stane više gledatelja. Iza koša ćemo još staviti naše plastične stolice i tu ćemo primiti kadete i juniore iz naše Škole košarke. Možda ćemo se malo stisnuti, ali bit će dovoljno mjesta za sve ljubitelje košarke – kazao je Glavan.

Podsjećamo, iz Alkara su istaknuli kako će gledatelji u dvoranu moći ući isključivo s kupljenom ulaznicom te neće biti nikakvih propusta. Stoga svi koji žele gledati susret Alkara i Osijeka svoje ulaznice mogu na vrijeme kupiti u pretprodaji u Knjižari Papirko.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime