Povodom blagdana Svih svetih u organizaciji Grada Sinja jutros su položeni vijenci i zapaljene svijeće na Središnjem križu na groblju sv. Frane u Sinju, Spomen obilježju poginulih braniteljima u Domovinskom ratu te pred bistom prvog hrvatskog predsjednika dr. FranjeTuđmana.

Uz gradonačelnicu Kristinu Križanac i njene zamjenike Denisa Glavana i ZlatkaUgrina, vijence su položili predstavnici političkih opcija zastupljenih u Gradskom vijeću, predstavnici Vojarne 126. brigade HV-a, PP Sinj, Viteškog alkarskog društva, udruga proisteklih iz Domovinskog rata i drugi. Himnu „Lijepa naša domovino“ intonirala je Gradska glazba Sinj.

Molitvu odrješenja kod Središnjeg križa predvodio je sinjski župnik fra Perica Maslać, a sveta misa služena je u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske.

Delegacija Grada Sinja vijence i svijeće položila je na posljednjim počivalištima pokojnog gradonačelnika Ivice Glavana na groblju sv. Roka u Udovičićima i pokojnog gradonačelnika Nikole Tomaševića na groblju sv. Nikole u Brnazama.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime