SIN NESTALE GORDANE LIPANOVIĆ: “Nemamo nikakve novosti, molim vas pomozite nam. Nadzorne kamere uz prometnice mogu nam dati neki trag”

Gordana se rano ujutro oko 6 sati udaljila s adrese prebivališta osobnim automobilom Renault Clio reg oznaka ST 313 NB i od tada joj se gubi svaki trag. Nije došla na posao u splitski KBC gdje radi kao medicinska sestra, odnosno babica


Tijekom ponedjeljka na području Podstrane nestala je Gordana Lipanović. Kako navodi MUP, nestala je u Strožancu Donjem, u Ulici Bleiburška 12A. Osim toga, policija otkriva da su je tijekom večeri kontaktirali članovi obitelji koji su zamolili sve one koji znaju bilo što o nestaloj osobi, da se jave njima ili policiji.


Otišla na posao. Od tada joj se gubi svaki trag

Gordana se rano ujutro oko 6 sati udaljila s adrese prebivališta osobnim automobilom Renault Clio reg oznaka ST 313 NB i od tada joj se gubi svaki trag. Nije došla na posao u splitski KBC gdje radi kao medicinska sestra, odnosno babica.

– Nažalost nemamo još nikakvih novih informacija. Apeliramo na sve koji imaju bilo kakvu, i najmanju informaciju da se obrate policiji ili nama. Vjerujemo da pojedini ugostiteljski objekti imaju svoje nadzorne kamere koje snimaju dio ceste od Strožanca prema Omišu i Splitu, ili na dijelu Sirobuje i Žrnovnice. Možda na tim video zapisima možemo doći do nekog traga. Apeliramo i sve molim, pomozite nam – kazuje za Dalmaciju Danas sin nestale Gordane Andrija Lipanović.

– Potrebno je provjeriti te kamere u vremenu od ponoć do 7 ujutro. Mislim da nam to može pomoći – ističe Lipanović i kazuje da svi koji imaju i najmanje informacije mogu se javiti policiji ili na njegov privatni mobitel na broj 095 537 8334.

Pomozite, ako posjedujete informacije!

Gordana je rođena 3.4.1960., visoka je 163 cm, ima broj stopala 38, ravnu kosu riđe boje i kestenjastu boju očiju. Srednje je razvijena, a u trenutku nestanka sa sobom je nosila crnu žensku torbu nepoznate marke s dvije ručke.– U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr – zaključuju iz policije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
50
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime