Kaštela su odavno drugi najveći grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji i kao takva bila su idealno mjesto za otvorenje moderne, multidisciplinarne stomatološke ordinacije. To se napokon i dogodilo ovog ljeta kada je ordinacija SI DENTAL otvorila vrata Kaštelanima, nasuprot Doma zdravlja u Kaštel Starom. Smještena na impozantnoj lokaciji, privlači vas već s ulice, a kada uđete u nju, osjećate se kao da ste u dnevnom boravku vlastite kuće, a ne na mjestu koje asocirate s neugodom ili strahom. Uređena s mnogo pažnje, ostavlja vam dojam topline i pristupačnosti, a to iskustvo ostaje isto i kada vas dočeka njihovo osoblje.

Ordinacija SI DENTAL s radom je započela u kolovozu ove godine i u kratkom je vremenu dokazala svoju vrijednost. Osim stručnog i pristupačnog osoblja, može se pohvaliti i doista multidisciplinarnim pristupom – na jednom mjestu možete obaviti baš sve. Od snimanja zuba ili čeljusti, preko popravaka (strojnom endodoncijom) i ugradnje aparatića pa sve do ugradnje protetskih pomagala – implantata, mostova, krunica i ljuskica. Stručni tim okuplja stomatologe, ortodonte, oralne kirurge, stručnjake za estetiku lica i osmijeha, dentalne asistente i administratore. Svi oni sudjeluju u pružanju jedinstvene usluge koja je prilagođena svakoj osobi pojedinačno te takvim pristupom osiguravaju da svaka osoba dobije kvalitetnu uslugu i bilo kakav savjet koji joj je potreban. Posebno bi istaknuli da za rendgen snimke možete doći bilo kada tokom radnog vremena, bez najave, te da je prvi pregled u potpunosti besplatan. Pregled nije obvezujuć pa je stoga dobro iskoristiti priliku da vas pregledaju stručnjaci te da dobijete bolji dojam o tome što vam je potrebno.

Uz standardne stomatološke usluge, istaknuli bi da ordinacija SI DENTAL nudi i usluge iz domene estetske stomatologije i estetike lica. Ukoliko ste zainteresirani za botox tretmane ili hijaluronske filere, ovo je pravo mjesto za vas. Njihovi stručnjaci se stalno educiraju te prate sve trendove na našem i europskom tržištu.

Iako je svakako važno naglasiti da je SI DENTAL prva ordinacija u Kaštelima koja nudi mogućnost rendgenskog snimanja zubi, ova ordinacija posebna je po nečemu čak i na razini cijele države. Naime, jedina je ordinacija koja pri protetskim zahvatima koristi najmoderniju 3D tehnologiju. Radi se o uređaju Face Scan koji, prije početka bilo kakvog rada na vašim zubima, precizno i realno skenira vaše lice te vam odmah prikazuje kako će konačan proizvod izgledati.

Face Scan analizira vaše lice, njegovu fizionomiju i mimiku te u potpunosti prilagođava vaše nove zube upravo vašem jedinstvenom izgledu. To vam daje garanciju da će vaši zubi izgledati najprirodnije moguće na vašem licu te vam omogućava da sami dajete sugestije ili zatražite promjene već u samom početku.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime