MNK Konoba Zenta već tradicionalno na kraju natjecateljske sezone organizira domjenak za sve prijatelje kluba uz neizbježnu malonogometnu utakmicu.

Ovoga puta na gala priredbu stiže najmoćnija malonogometna ekipa Dalmacije, MNK Podstrana, koja je dominaciju na malonogometnim terenima potvrdila ponovnim osvajanjem veteranskih liga pod pokroviteljstvom UMN Splita, odnosno UMN Solina.

Podstrana će pokušati u svoje vitrine na godinu dana donijeti prijelazni pehar “Konoba Zenta one & only”, namijenjen pobjedniku. Ipak, za svoj dolazak na megdan, povratniku u elitno društvo splitskih veterana Konobi Zenti, Podstrana je postavila nekoliko uvjeta.

Podstrana je tražila da se odigra dvomeč, s prvim susretom u Splitu 2. lipnja s početkom u 19 sati, te nakon toga s domjenkom u restoranu Konoba Zenta, dok bi se druga utakmica igrala na terenima negdje u zaleđu Podstrane.

Isto tako, kao preduvjet regularnosti, traženo je da oba susreta odsvira sudac s FIFA-inom licencom s neizbježnim RESPECT-om na rukavu. Spominjala se i varijanta da dugogodišnji vratar Podstrane Ivan Šabić, koji je ove godine nastupao za Zentu, jednu utakmicu brani za Podstranu, a jednu za Zentu, tu je neslužbeno došlo do nesporazuma između kapetana obiju ekipa plemenitog Romea Perišića odnosno Ante Rakuljića, alfe i omege Zente.

Iako su takoreći s obje noge u prvoj ligi (šanse da se to ne dogodi izjednačavaju se s nemogućim), igrači Zente pomalo do ludila dovode svoga stratega i impresarija, kako ga vole od milja zvati, Miodraga Miju Brhanovića. Popularni Mijo pokušava spustiti na zemlju svoje vedete, pokušavajući im nametnuti priču da je prioritet prvenstvo i da još ništa nije gotovo, ali uzalud, igrači kao da ne čuju vapaje svog mentora.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime