SDP-ov KANDIDAT ZA SPLITSKOG GRADONAČELNIKA: “Vrime je da Split ponovo krene, raste i cvita”

"Vrime je za novu energiju" - kazao je Franić


Ante Franić

Ante Franić kandidat je SDP-a za splitskog gradonačelnika.


U novom postu na Facebooku zahvalio se članicama i članovima na iskazanoj podršci i povjerenju.

– Hvala članicama i članovima Gradskog odbora splitskog SDP-a koji su mi dali podršku za kandidaturu za gradonačelnika. Onima koji nisu poručujem da ću svakog dana voditi računa da pokažem kako sam njihov kandidat, ali i kandidat za gradonačelnika svake Splićanke i Splićanina koji više ne mogu i ne žele trpjeti letargiju koja vlada gradom – rekao je u početku te je nastavio:

“Kako će izgledati tvoj i moj Split – je naš izbor”

– Kako će izgledati tvoja ulica, škola, kotar – kako će izgledati tvoj i moj Split – je naš izbor. Zapamti to. Tvoj i moj izbor. Zato želim da pratiš kampanju koja je pred nama, pogledaš što ti se nudi i dobro razmisliš što želiš svom gradu. Vladavinu istih interesnih koalicija ili promjenu.

“Vrime je za novu energiju”

A promjena dolazi. U kampanji ću ti ponuditi kvalitetne projekte koji tebi i tvojim susjedima mijenjaju život na bolje. Griješit ću, ali ti obećavam kako ću iz pogrešaka učiti i, još važnije, da se neću osvrtati na greške drugih. Već ću neumorno ići naprijed.
Dosta su nas vukli nazad isti ljudi i iste priče – kazao je Ante Franić.

– Vrime je za novu energiju. I da tvoj i moj Split ponovno krene, raste i cvita – zaključio je Franić.Moja reakcija na članak je...
Vau
24
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime