U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Gromela Centar d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske. Traže se dva izvršitelja za sve poslove visokogradnje u uredu i na terenu. Ako imate četverogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, prijavite se klikom na link.

Huck Finn Adventure Travel ima raspisan natječaj za Turističkog animatora za aktivna putovanja u prirodi (m/ž). Mjesto rada: Dubrovnik, Dalmacija, Zagreb, a moguć je i rad od kuće. Jedrenje, bicikliranje, planinarenje, veslanje, vođenje i animacija turista, uglavnom iz engleskog govornog područja, osnovne su zadaće na ovom radnom mjestu. Ukoliko ste avanturist, ‘gladan’ novih izazova, kliknite na link i prijavite se.

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na poziciji: Overseas Risk & Safety Manager, za područje Hrvatske, Turske, Bugarske. Vaši zadaci na ovoj poziciji uključuju procjenu i predviđanje rizika na brojnim destinacijama te izvještavanje nadređenih o istima. Provjerite natječaj i pravovremeno se prijavite. Sretno.

My Fides j.d.o.o. za svog klijenta – renomiranu inozemsku prevoditeljsku agenciju s velikim brojem klijenata na globalnoj razini, traži Voditelje prevoditeljskih projekata (m/ž) za rad u uredu u Splitu. Ukoliko odlično poznajete engleski jezik u govoru i pismu, a poznajete osnove njemačkog jezika (poželjno, ali nije uvjet), vi ste idealan kandidat za ovo radno mjesto. Prijavite se klikom na link.

Tempus Octo d.o.o. agencija za privremeno zapoš. ima raspisan natječaj za Radnika/cu na montaži opreme za ventilaciju (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ako ste vrijedni, te želite posao u renomiranoj firmi, za primanja u rasponu od 4000 kn do 6000 kn, prijavite se klikom na brzu prijavu.

Kerakoll Spa ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž). Traži se kvalificirani prodajni predstavnik za promociju i prodaju proizvoda te za pružanje učinkovite pomoći korisnicima u regijama: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Profil poželjnog kandidata uključuje prodajno iskustvo, snažan i čvrst stav, dobru organiziranost, dok su tehnička znanja u području podova/pločica ili zgrada vrlo poželjna. Prednost imaju kandidati stariji od 45 godina. Tvrtka nudi, osim kompetitivne naknade, stvarnu mogućnost rasta. Prijavite se brzom prijavom.

Profesio d.o.o. za klijenta – Interseroh d.o.o., jednu od vodećih tvrtki za usluge gospodarenja otpadom na području Republike Hrvatske, zapošljava Radnika na zaprimanju boca (m/ž). Mjesto rada: Rijeka – Matulji. Nudi vam se ugovor na neodređeno, uz stabilna i redovita primanja. Radno iskustvo nije uvjet za prijavu na ovaj posao. Kliknite na link i prijavite se.

Grawe zapošljava 2 Predstavnika prodaje (m/ž) u Splitu. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi i zanima vas izradnja vlastite baze kontakata i suradnika, a prodajne vještine vam nisu nepoznanica, prijavite se klikom na brzu prijavu.

posao.hr za klijenta zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) na području Zadra i Splita. Na ovom poslu vas očekuje posjećivanje redovitih kupaca i stjecanje novih na dodijeljenom teritoriju, stvarajući snažne i dugotrajne poslovne odnose. Imate SSS, iskustvo u prodaji i uz to radnog iskustva u rasponu od godine do tri godine? Baš se vas traži, kliknite na link.

Oranjegroep services d.o.o. zapošljava na 7 pozicija u Nizozemskoj i Belgiji. Riječ je o specijaliziranoj tvrtki koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine za razne zahtjevne projekte klijenata iz Hrvatske, Nizozemske i Belgije. Armirač (m/ž), Električar (m/ž), Građevinski radnik (m/ž), samo su dio radnih pozicija koje imate na raspolaganju. Provjerite ih sve na linku i na vrijeme se prijavite.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.
Vaš posao.hr.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime