Saborski zastupnici danas se cijepe protiv COVID-a, neki poručili: “Nećemo se cijepiti dok ima onih kojima je to potrebnije”

Cijepljenju sigurno neće pristupiti njih 30-ak


U Saboru bi se danas trebalo održati organizirano cijepljenje zastupnika. Cijepljenje počinje u 13 sati, a prema najavama trebalo bi ih se odazvati 50-ak zastupnika. Cijepljenju sigurno neće pristupiti njih 30-ak koliko ih je bilo zaraženo virusom, prenosi Dnevnik.


Bojan Glavašević iz kluba zastupnika Zeleno-lijevog bloka najavio je kako se članovi tog kluba neće cijepiti u Saboru već su se za cjepivo prijavili kod liječnika opće prakse.

“Cijeli moj klub se prijavio normalno kod liječnika opće prakse za cijepljenje, kad već bude red na nas. Nećemo se cijepiti dok ima onih kojima je potrebnije”, poručio je Glavašević na Twitteru.Potpredsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk je nedavno poručio da je njihovo cijepljenje “simbolično”.

“Jesmo li mi trebali u ponedjeljak ili za tri tjedna je simbolično pitanje s obzirom na relativno mali broj, ali je simbolično i to da se pokaže građanima koji su nas izabrali da želimo i pozivamo da se cijepe”, poručio je potpredsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk.Predsjednik Mosta Božo Petrov je prošli tjedan pak kazao kako bi ga bilo “sramota uzeti cjepivo pored tih ljudi i rizičnih skupina, kojima će cjepivo dobro doći ako imalo funkcionira”.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković je pak kazao kako se cijepljenjem zastupnika šalje poruke.

“Moj osobni stav je da mi kao političke osobe vlastitim primjerom šaljemo poruku da se cijepiti treba. Cijepit će se oni koji nisu preboljeli COVID i koji spadaju u rizične skupine”, kazao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković prošli tjedan, prenosi Dnevnik.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime