Ryanair najavio jednu novu liniju prema Dalmaciji

Direktne komercijalne linije između Zadra i Napulja do sada nije bilo, no to će se promijeniti ovog ljeta


Najveći niskotarifni avioprijevoznik Ryanair najavljuje jednu novu liniju prema Hrvatskoj u ljetnom redu letenja 2021. godine.


Irski niskotarifni avioprijevoznik od lipnja 2021. godine pokrenut će jednu novu liniju prema Hrvatskoj. Radi se o liniji Napulj – Zadar na kojoj će Ryanair prometovati po prvi put, piše Croatian Aviation.

 

Direktne komercijalne linije između Zadra i Napulja do sada nije bilo, no to će se promijeniti ovog ljeta. Ryanair će od 04. lipnja uvesti spomenutu liniju s dva leta tjedno, ponedjeljkom i petkom, sa zrakoplovima tipa B737-800.

 

Navedena linija bit će u prometu do kraja rujna (27.09.), a u tom će razdoblju Ryanair obaviti 34 povratna leta. Od početka lipnja do kraja rujna ovaj poznati niskotarifni avioprijevoznik ponudit će ukupno 12.852 sjedala između Napulja i Zadra.

Karte za navedenu liniju su već u prodaji na službenoj stranici aviokompanije.

 

Podsjećamo, Ryanair je povukao iz prodaje brojne linije prema Hrvatskoj za ljeto 2021. godine, no očekuje se da će većina njih naknadno biti puštena u prodaju do kraja veljače.Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
1
Hagić
3
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime