ROGOZNICA: Razljutio ga pas na plaži pa ošamario vlasnicu, a pudlicu počeo gušiti!

Vrlo neugodan i u krajnju ruku bezobrazan slučaj dogodio se na plaži Ivašnjak u Lokvi Rogoznici u srijedu oko 19 sati.


Naime, kako javljaju čitatelji Dalmacije Danas, gospođa iz Norveške koja inače cijelo ljeto već dugi niz godina boravi na spomenutoj lokaciji, spustila se na plažu s djetetom i dvoje pasa- pudlica, koja su se nalazila u kavezima.

Spomenuta gospođa se došavši na plažu uputila ka moru s ciljem da se okupa, ali je, vjerojatno kratkom nepažnjom sina, jedna pudlica  uspjela pobjeći iz kaveza i zaletjeti se u more za svojom gazdaricom.

Napomenimo da na ovoj plaži nije dopušteno kupanje i da je Norvežanka to znala.

Međutim, ovaj spontani ulazak psa u more, debelo je razljutio jednog gospodina koji se nalazio na spomenutoj plaži.

On je bijesno krenuo ka gospođi i psu, te svom snagom počeo gušiti pudlicu da bi je na kraju bijesno bacio na tlo.


Žena zgrožena ponašanjem muškarca, uzela je u šake malo žala i bacila u njegovu smjeru, na što je on reagirao još bjesnije i Norvežanki opalio šamar!

Zbunjeni kupači sve su izbezumljeno gledali, a dijete je od šoka, baš kao i njegova majka, počelo plakati.Kako nam kaže naš sugovornik, žena je u panici otrčala upravo od njega tražiti pomoć, a on se zajedno s njom vratio na plažu kako bi potvrdio od očevidaca je li muškarac zaista digao ruku i na nju.

– Bio sam jako bijesan. Sa sobom sam ponio i metalnu šipku koja mi je služila za postavljanje suncobrana i sad mi je žao što je nisam upotrijebio!- kaže naš čitatelj kojemu je velik broj očevidaca potvrdio kako je muškarac doista udario i psa i ženu. Čitatelji Dalmacije Danas, također su kazali kako je to prava istina.

– Nitko ne smije tako postupati sa ženama. Ona je divna gospođa, dolazi tu godinama, ovdje se i udala i zaista se brine za životinje. Zna da na toj plaži kupanje pasa nije dozvoljeno, ali ih je iz tog razloga i nosila u kavezima! Ovo je strašno. To jadno dijete je proživjelo traumu. Žena je od straha pobjegla rodbini u Bosnu!- kaže naš čitatelj.

Nakon incidenta koji je zgrozio Ivašnjak plažu, pozvana je i policija koja je izišla na mjesto događaja, a spomenuti muškarac se udaljio s mjesta događaja.

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske županije samo su nam kratko kazali kako je podnesena prijava protiv nepoznatog muškarca, te kako je postupanje u tijeku.

– Utvrđujemo okolnosti i činjenice ovog događaja – kazali su nam.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0