RIVA – JEDAN VELIKI ŠTEKAT Splićanke su nam otkrile kako kombiniraju šetnju i kuhanje ručka te kako se odjenuti za subotnju špicu: “Triba izaći vanka pod svaku cijenu”

Neki kažu da su danas "samo babe na Rivi". U našoj reportaži provjerite ima li tu istine


Nakon jutrošnje magle, koja je drugi dan zaredom iznenadila Dalmaciju, konačno se u kasnim jutarnjim satima razišla. Građani su iskoristili prekrasno vrijeme te se spustili na Rivu u šetnju sami, s boljim polovicama ili ljubimcima. Riva je u subotu zaista krcata.

Ugostiteljski objekti se lagano pripremaju za otvaranje terasa za rad od ponedjeljka.

Ekipa uživa na klupicama i zidićima uz dozu ćakule.

Cure iz Kaštela su nam rekle da maglu nisu vidjele, ali da se raduju otvaranju kafića. Sreli smo i brojne fotografe, pa danas očekujemo i mnoge fotogalerije. Građani će se u njima sigurno tražiti i provjeravati je li njihov izlazak zabilježen objektivom nekog fotografa.


Zanimljivo je da se jutros građanin bez kave u ruci nije mogao naći. Građani su nam otkrili da su se navikli na kavu “za van”. Ipak misle da kafići zbog toga neće propasti.Splićanke su se pohvalile kako su ručak pripremile prije da bi mogle nesmetano uživati u subotnjem suncu na Rivi.

Na našu reportažu, jedan od komentatora je napisao “same babe”. Kako bismo dokazali da to nije istina, hrpu mladih cura smo pitali za komentar, no ostale su suzdržane. Na Rivi su danas bili doslovno svi, i staro i mlado. A uostalom, i što fali babama?

Pitali smo Splićanke kako u ovom ludom vremenu odluče što će odjenuti.

– Svega pomalo – kažu.

Što misle o kandidatima za gradonačelnika Splita i kome bi dali svoj glas, pogledajte u videu.

Đirom kroz Marmontovu, naletjeli smo na jednaku gužvu kao i na Rivi.

Moja reakcija na članak je...
Vau
33
Haha
3
Hagić
8
Hmmm
6
Plač
3
Grrr
6
Molim?
11

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime