RIJETKO VIĐEN PRIZOR: U Gajevoj bio parkiran auto dok su asfaltirali, radnici taj dio – preskočili

"Ovo je nevjerojatno. Dno dna. Gore je nego što je bilo", žali nam se čitatelj


Krajem prošle godine započela je sanacija Gajeve ulice na splitskom Spinutu, a kako nam javljaju pojedini stanari Gajeve 16 (u blizini GK Spinut) jedan dio sanacije obavljen je loše i površno.


Iako, kako su nam rekli od obnove Gajeve ulice su očekivali puno, ostali su zatečeni i razočarani nakon što je ispred njihovog stambenog objekta obnovljen samo jedan dio ceste.

Kazuju nam da parking na tom dijelu ulice izgleda lošije nego prije sanacije.

Čitetelj: “Ovo je loše i površno”

Stanari ovog dijela Splita ljuti su i razočarani jer kako kažu, sanacija jednog dijela ulice obavljena je loše i površno.

– Oni su sanirali jedan dio ulice. Kod stambenog bloka u Gajevoj 16 asfaltiran je dio ceste, a ostali dio je potpuno ostavljen kakav je i prije bio. Ovo je nevjerojatno. Dno dna. Gore je nego što je bilo. Najbizarnija je situacija što su bili toliko nemarni da su asfaltirali dio ulice, a na jednom dijelu gdje je parkirano auto nisu asfaltirali, tako su ostavili. To još nigdje nisam vidio – žali nam se čitatelj.

– Ostavili su nam rupe, jednostavno, njih to nije bilo briga. Sve su obavili površno – kazuje čitatelj za Dalmaciju Danas.

Osim toga, ističe nam da su stanari ljuti i razočarani te će se zasigurno žaliti nadležnim službama, a nije isključen ni prosvjed stanara.

Počeli radovi u Gajevoj, pogledajte kako ulica sada izgleda

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
23
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
29
Molim?
6

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime