Marko Torjanac  je glumac, osnivač i umjetnički ravnatelj zagrebačkog kazališta Planet Art ističe da je i prije aktualnog “sukoba” na relaciji instagramuša-ugostitelji dao svoje mišljenje o influencerima, no u utorak se požalio da ga je na Facebooku napala Danijela Dvornik.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Komentirao danas ispod teksta jednog fb prijatelja vrlo argumentirano zašto mislim da su influenceri besmisleni tj. zato što će reklamirati sve za što im se plati bez obzira na kvalitetu; dakle preporuke nisu uopće pouzdane, već jedino njima oportune, a nisu ni stručni ni u čemu.

Na to mi je influencerica i mama influencerice uputila sljedeće riječi koje najbolje oslikavaju razinu (polu)svijeta influencera. Dotična se tako olako služi lažima. Zbog mojeg u postu detaljno argumentiranog mišljenja koje joj se ne sviđa proziva me uhljebom, političkim oportunistom i umjetnikom koji ne može preživjeti bez politike.

Jasno je da je svima koji imalo znaju i prate što i kako radim i u kazalištu i u Skupštini bizarno i smiješno sve ovdje izrečeno, no baš zato objavljujem kao prilog u razotkrivanju laži kojima se služe, magle i razine komunikacije koju nude ‘influenceri'”, napisao je Torjanac pa podijelio poruke koje mu je napisala Dvornik.

“Evo ti si valjda bio glumac a sad si se uhljebio i pljucaš po ljudima koji rade svoj amaterski posao. Da si bio odličan glumac ne bi bio tu di jesi”, napisala mu je.

“Plaća sve prireze i poreze od kojih i ti, kao i Matanić i Sever imate koristi”, dodala je.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime