Ratni veteran “zaskočio” Plenkovića u Splitu: “Samo tražim od vas da se nađemo”

Zaštitari su ga u početku pokušali udaljiti od premijera, no Plenković je dopustio da mu se obrati


Premijer Andrej Plenković boravi danas u posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji, a iza 14 sati stigao je u Split. U Kampusu Sveučilišta u Splitu će se sastati s rektorom splitskog Sveučilišta Draganom Ljutićem.


Zanimljiva scena odvila se pred Kampusom. Premijera je na mostu zaskočio predsjednik veteranske zadruge Domaćin Ivica Duje Ančić. Zaštitari su ga u početku pokušali udaljiti od premijera, no Plenković je dopustio da mu se Ančić obrati.

Ančić nije iznio puno detalja, tek je naglasio da mu je stigla ovrha i da će se zadruga ugasiti te zatražio sastanak s premijerom. “Cijela Zadruga je došla u pitanje”, kazao je Ančić.

Plenković ga je prvo saslušao, a onda mu odgovorio da će poručiti ministru Medvedu da mu se javi.

Ančić je u prosincu 2017. prosvjedovao pred Banovinom jer je tada zadruzi Domaćin oduzeto tridesetak parkirnih mjesta u Ulici Ljudevita Posavskog. Široj javnosti je ipak poznat po događaju iz devedesetih. On je, naime, bio jedan od šestero članova stranke Dalmatinska akcija kojima se sredinom devedesetih sudilo za terorizam nakon što su njihove stranačke prostorije minirane.Moja reakcija na članak je...
Vau
23
Haha
48
Hagić
10
Hmmm
26
Plač
9
Grrr
18
Molim?
391 KOMENTAR

  1. Ne znan koga je anemični doša molit za glasove? Njegovi su mu vjerni do groba, drugi nikad neće ni izać na izbore, a treći (puno mladih) pakira kofere u civilizirani svijet – ma gdje bilo.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime