Nakon što je podržao SDP-ov prijedlog proračuna za grad Trogir za 2018. godinu, trogirski gradski vijećnik HKS-a, Stipe Novak, je izbačen iz stranke. Uslijedilo je raspuštanje Gradske organizacije HKS-a. Priopćenje predsjedništva stranke prenosimo u cijelosti.

Predsjedništvo Hrvatske konzervativne stranke donijelo je, na svojoj 7. sjednici Predsjedništva održanoj dana 15. prosinca 2017., odluku o suspenziji gospodina Stipe Novaka vijećnika HKS-a u Gradskom vijeću grada Trogira kao i odluku raspuštanju Gradske organizacije HKS-a Grada Trogira.

Na 6. sjednici Gradskog vijeća grada Trogira održanoj 14. prosinca 2017. gospodin Stipe Novak je podržao SDP-ov prijedlog proračuna za grad Trogir za 2018. Svojom potporom navedenom SDP-ovom prijedlogu proračuna isti je postupio protivno smjernicama Predsjedništva Hrvatske konzervativne stranke i Glavnog odbora Hrvatske konzervativne stranke usvojenima usvojenima na sjednici od 09. lipnja 2017.

Ujedno je donesena odluka i o raspuštanju Gradske organizacije HKS-a grada Trogira. Njezin povjerenik će biti imenovan na prvoj sljedećoj sjednici Predsjedništva HKS-a. – stoji u priopćenju GO HKS Trogir.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0