RASPRODANA ARENA Hrvatska večeras igra prijateljsku utakmicu s Crnom Gorom, prihod ide Klinici dječje kirurgije KBC-a Split

Radi se o jedinoj pravoj pripremnoj utakmici hrvatskih rukometaša pred prvenstvo na domaćem terenu, a prva utakmica će se pred punim tribinama igrati točno za 7 dana protiv Srbije

Hrvatska reprezentacija odradila je u petak ujutro svoj prvi trening na terenu u Spaladium Arene na kojem će večeras zaigrati protiv Crne Gore. Utakmica počinje u 20:30, a sve ulaznice za ovaj prijateljski ogled su rasprodane!


To je dvostruko dobra vijest jer će prikupljena sredstva od prodaje ulaznica za večerašnju utakmicu biti donirana Klinici dječje kirurgije KBC-a Split.

Radi se o jedinoj pravoj pripremnoj utakmici hrvatskih rukometaša pred prvenstvo na domaćem terenu, a prva utakmica će se pred punim tribinama igrati točno za 7 dana protiv Srbije.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Lino Červar, iskoristit će večerašnji prijateljski ogled s Crnogorcima da odredi posljednje taktičke detalje prije početka Europskog prvenstva kako bi, što i je i sam istaknuo, Hrvatskoj donio jedino odličje koje nam nedostaje – zlato s Europskog prvenstva.

“Crna Gora je dobar protivnik. Vidjet ćemo koje su naše loše i dobre strane, ali iako je to prijateljska utakmica, mi želimo pobijediti bez obzira na to tko će igrati. Jako poštujem Crnu Goru, mala su zemlja, temperamentni su i borbeni. O njihovoj kvaliteti govori i činjenica da su se plasirali na Europsko prvenstvo, a na tom putu su pobijedili neke ozbiljne reprezentacije” – kazao je Červar uoči susreta s Crnom Gorom.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0