Snijeg i dalje pada u dijelu Dalmatinske zagore. Kako javljaju naši čitatelji, snijeg pada na dijelovima autoceste između Dugopolja i Ploča. Gust snijeg u četvrtak navečer pada kod čvora Zagvozd, a kolnik čiste dvije ralice.

Autocesta kod Zagvozda

Tijekom dana u više navrata padao je gust snijeg na području Zelova, Sutine i Ogorja. Naši čitatelji večeras su se našli na cesti između Zelova i Ogorja koja je potpuno neočišćena, a kako je temperatura ispod 0°C, snijeg se počinje lediti na kolniku.

U stanje na ovoj cesti možete se sami uvjeriti u priloženom videu:

HAK je večeras izvijestio da je zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobag zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila), a na dionicama Novi Vinodolski-Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena, autocesti A7 Draga-Šmrika i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Snijeg mjestimice pada u Gorskom kotaru, Lici, na širem riječkom području, središnjoj Hrvatskoj i zaleđu Dalmacije. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez zimske opreme.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime