Rađa zgrožen reakcijama prema Đokoviću: “Natjecanje ko će ga više pokenjat”

"Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone" - kaže Rađa

Naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa danas se osvrnuo na situaciju oko teniskog turnira u Zadru, a osobotio su mu zasmetali natpisi o Novaku Đokoviću.


“Nevjerovatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga više pokenjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno.

Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionoci. Za usporedbu, pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati.

Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili” – porušio je danas Rađa.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
02 KOMENTARI

  1. Novače legendo, hvala tebi na svemu, veličina si kakve u nas ima malo. Želim Tebi i Tvojoj obitelji brz oporavak i sve što se najbolje poželjeti može, i naravno još puno Grand Slam-ova. You are the BEST……

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime