PULJAK ODGOVORILA NA POZIV OPARE: “Nemojmo preskakat korake, ajmo prvo konstituirat Gradsko vijeće”

Na primopredaji gradonačelničke dužnosti, novi splitski gradonačelnik, Andro Krstulović Opara, pozvao je na suradnju sve stranke kojima je Split na prvom mjestu

Na primopredaji gradonačelničke dužnosti, novi splitski gradonačelnik, Andro Krstulović Opara, pozvao je na suradnju sve stranke kojima je Split na prvom mjestu.


– Pozivam na razgovor čelnike Pametnog, Mosta, ali i ostale, koji su izrazili želju za dijalogom, za lomljenje kičme korupciji, transparentnim upravjanjem Gradom. Pozivam ih da do 19. lipnja imenuju stručnjake za tim za izradu proračuna za 2017.godinu. – rekao je Krstulović Opara ovom prilikom.

Za komentar smo upitali čelnicu Pametnog, Marijanu Puljak, koja je bila odrješita.

– Nemojmo preskakati korake, ajmo prvo konstituirat Gradsko vijeće, nek se vidi tko je većina. Pametno, kako smo i najavljivali, će u Gradskom vijeću biti oporba, ali kvalitetna i konstruktivna, koja će podržati dobre prijedloge, a na loše dati komentare i eventuana rješenja. I u tom smjeru ćemo se ponašat, znači, u skladu s ovlastima koje smo dobili od građana na ovim izborima. – rekla je Puljak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0