Puljak odgovorila Kerumu: “Nećemo prestati ukazivati na korupciju, klijentelizam i političku trgovinu kojima je upropastio Split”

"No, nije važno što govori, nego tko govori pa bi prvo trebali definirati o kojem Željku Kerumu govorimo. O 'poduzetniku' koji je malverzacijama tvrtke odveo u stečaj..." - kaže Puljak


Marijana Puljak

Supredsjednica Centra Marijana Puljak odgovorila je na optužbe Željka Keruma koji je kazao da se uhljebila u Saboru i da je Split više ne zanima.


– Politička i poduzetnička biografija Željka Keruma ide u prilog njegovoj potrebi da, bez ikakvih valjanih argumenata, proziva sve osobe koje, na njegovu žalost, ne pate od amnezije i neće prestati ukazivati na korupciju, klijentelizam i političku trgovinu kojima je upropastio Split, kao što je upropastio i svoje tvrtke, zaposlenike i tvrtke svojih dobavljača – kaže Puljak.

Dodaje da se Željko Kerum sprema na novi pohod na grad pa je krenuo s hvaljenjem HDZ-a i SDP-a koji su ga prošla tri mandata održali u vlasti, a gađenjem svih drugih.

– No, nije važno što govori, nego tko govori pa bi prvo trebali definirati o kojem Željku Kerumu govorimo. O ‘poduzetniku’ koji je malverzacijama tvrtke odveo u stečaj, čije su tvrtke ostale dužne više od 2 milijarde kuna i upropastile stotine drugih malih tvrtki, o bivšem gradonačelniku koji je za vrijeme svog mandata kažnjen zbog namještanja poslova prijatelju ili bivšem saborskom zastupniku koji se u Saboru pojavio doslovno dva puta, kasnio na polaganje prisege jer je kockao u kasinu i kojeg je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa kaznilo zato što nakon prestanka mandata nije predao imovinsku karticu? – pita se Puljak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
1

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime