U studenome je publika glasovala za: Coloniju i pjesmu “Alarmantno”, Domenicu & Kedžu i pjesmu “Mi protiv nas”, Marka Kutlića i pjesmu “Sam protiv svih”, Jelenu Rozgu i pjesmu “Uzmem koliko mi daš” te grupu Detour i pjesmu “Vikend”.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Mi protiv nas“ koju izvode Domenica i Kedžo, a autorski potpisuje Ivan Huljić.

Domenica i Kedžo ovo su ljeto predstavili prekrasnu baladu “Mi protiv nas”, emotivnu ljubavnu pjesmu s kojom će se mnogi poistovjetiti. Damir Kedžo, mladi pjevač zavidnog raspona glasa i izuzetne muzikalnosti, pridružio se kao gost sve uspješnijoj Domenici Žuvela, koja lagano, ali sigurno zauzima zasluženo mjesto na glazbenim ljestvicama. Upravo ova prekrasna balada s nešto bržim ritmom i emotivnim ljubavnim tekstom pokazala je najbolje od njih dvoje i urodila kao savršena kombinacija i dokaz da pozitivna mlada energija spaja i stvara prekrasne stvari.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Ivan Huljić, a pjesma je talijanskog izričaja, prilagođena ukusu publike koja prati Splitski festival i šire, i prirodni proces “glazbenog odrastanja” Domenice, dok se Damir Kedžo već jako dobro snalazi u takvim vodama, obzirom da je s Kvarnera, a to je po defaultu regija koja inklinira tom profilu glazbe. S ovom divnom ljubavnom pjesmom mnogi će se poistovjetiti i zasigurno će pronaći mjesto u brojim srcima obožavatelja.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati 7. prosinca, kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji za Hit prosinca.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime